Pàgines

divendres, 24 de juliol del 2009

Classificacions despres de Benassal

Després de solucionats uns temes importants que han impedit la publicació dels resultats provisionals, ja teniu disponibles les classificacions de la competicio despres de la prova de Benassal.


Disculpeu les molesties........

dijous, 2 de juliol del 2009

El tren de la Lliga fa parada a Benassal.

Tot apunt per a que aquest dissabte 4 de juliol tinga lloc la cinquena Cursa de Muntanya de Benassal.El Club de Muntanya de Benassal, organitzador de la prova, a volgut variar el recorregut que des de primer any recorria el terme municipal.

Aquest nou circuit, amb una distancia aproximada de 21 km i un desnivell positiu de 840m, portara als participants a passar per llocs emblemàtics de la població, com son l'ermita de Sant Roc i de Sant Cristòfol i el paratge natural municipal del Rivet.

Al voltant de 500 corredors que es reuniran en la plaça Blasc d'Alago, amb l'unic propòsit de fer el nou recorregut en el menor temps possible, sempre sense oblidar el poder disfrutar de la natura i l'esport.

A priori sembla que la lluita per la victòria absoluta en la cursa esta molt oberta. Entre els homes el guanyador tindria que eixir del trio Vicente Calvo, Remigio Queral i Juan Navarro. Sempre sense oblidar els Duplas, Vicent Peris, Cristóbal Adell i algun altre corredor que pot donar la sorpresa.

En dones pareix que la victòria serà un ma a ma entre Sonia Escorihuela i Laia Cañes.

La cursa de Benassal, serà la tercera prova puntuable per a la Lliga de Curses de Muntanya Castelló Nord, on els actuals líders intentaran mantindre el jersei fins la prova de Vistabella.