Pàgines

dilluns, 10 d’agost del 2009

Crónica Vistabella

Vicente Calvo y Esther Catalán resultaron ser los vencedores de la III Cursa de Muntanya de Vistabella. La prueba organizada por el Club de Muntanya de Vistabella, con el apoyo del Ayuntamiento y decenas de jóvenes voluntarios, rozo los 300 participantes, que gozaron de unas condiciones meteorologicas excelentes para la practica de este deporte.

Juan Navarro, a la postre tercer clasificado, imprimió un fuerte ritmo desde los primeros metros de la carrera; por detrás el dúo formado por Vicente Calvo y Remigio Queral controlaban que la distancia entre ellos. Una vez superaron a Navarro, la victoria era cosa de los dos. En los últimos kilómetros de infarto, Vicente Calvo llego primero a la Plaza de Vistabella, revalidando el titulo logrado en la anterior edición.

Menos disputada estuvo la categoría femenina donde la alcorense Esther Catalán logro la victoria de una forma cómoda. Por detrás las corredoras del At-zenet Paqui Saura y Belen Agut completaron el podium.

La Cursa de Vistabella, era la cuarta prueba puntuable para la Lliga de Curses de Muntanya Castelló Nord, que bajo el patrocinio de la Fundación Ruralcaja, premia la regularidad de los participantes en las carreras que se celebran en el interior de la provincia.



Ramon Esteve (C.A. Onda) y Paqui Saura son los únicos corredores que han vencido en todas las pruebas dispustadas hasta la fecha, liderando de forma clara las clasificaciones de sus respectivas categorias.

dissabte, 1 d’agost del 2009

Queral i Escuriola arriben liders a Vistabella.

Els atletes provincials Remigio Queral i Sonia Escuriola arriben liders de la Lliga Castelló Nord a la III Cursa de Muntanya de Vistabella, quarta prova puntuable de la competició que es disputara diumenge que ve.

El de Benlloc haurà de lluitar fins al final amb un dur contrincant com Juan Navarro (Running Team), vencedor de l’ultima cursa a Benassal, ja que la distància entre ambdós és escassa. Entre Vicent Peris, Miguel Ángel Duplas, Ezequiel Costa i José Pascual Menero es completara el podi en aquesta categoria.

Per la seva banda l'atleta del Running Cabanes, no ho tindrà fàcil amb les seves perseguidores, tant per part per les dues L ( Laia Cañes i Laura Garcia), com les corredores del At-zenet Belen Agut i Sonia Domingo.

En categoria de veterans A, la classificació final de les dones es preveu un mà a mà entre Paqui Saura i Josefina Albert, ja que les dues han estat primera i segona en totes les carreres disputades fins a la data.

Esteban Tena, en categoria veterans A, té un cert avantatge sobre els seus perseguidores. Juan Antonio Cervera i Roberto Prades haurien de consolidar els seus llocs per a no vores superats en la classificació final a Vilafranca.

Còmoda es pot considerar l'avantatge de Ramón Esteve en la categoria de veterans B. L’ondenc ha vençut en totes les proves disputades, distanciant-se de Juan M. Pérez i del vilafranqui Jaime Prades.

La participació final en les dones més veteranes s'ha reduït a tres participants, Felicitat Escudero, Suni Muñoz i Carmen Madueño. Segons el reglament que regeix la competició és necessari participar en 5 de les 6 proves, i la resta de les corredores ja no compleixen aquest requisit.

En l'apartat de Classificacions ja estan disponibles els resultats després de tres proves disputades, apareixent solament aquells atletes que han finalitzat almenys dos de les tres carreres