Pàgines

dimarts, 15 de setembre del 2009

Classificacions després CATI

Ja teniu disponibles les classificacions després de la celebracio de laVolta de Muntanya de Cati, ara es hora de traure les calculadores i vore les opcions de cadascu.

Os esperem a Vilafranca, per a l'entrega de detalls i festa final.

dimarts, 8 de setembre del 2009

5ena Cursa de la Lliga.12 setembre. Catí

Penúltima prova d’aquesta primera edició de la Lliga de Curses de Muntanya Castelló-Nord. Cada cop queda menys per als valents que continuen completant tot el circuit i la nova cita serà a Catí, on els organitzadors ens han preparat una prova de les considerades clàsiques: sortida des del poble (660m), ascensió fins al punt més alt de la zona (Tossal de La Nevera de Catí,1286m), baixada lloma avall i per una sèrie de senderes precioses i zones de barranc arrivarem fins al Balneari de L’Avellà, on encara ens quedarà una última pujada i baixada directa fins al poble.

El recorregut 2009 conta amb 100 metres més de desnivell positiu (950 metres) que, per a un kilometratge de 23km, li otorguen un coeficient de 22 punts, sent el segon més alt de la lliga, després d’Atzeneta. Els primers classificats, sabedors de la importància d’un bon resultat a Catí, estaran a l’eixida, juntament amb un bon grapat dels millors corredors provincials i alguns de nivell nacional.

Esperem que en esta 2ª edició la prova es consolidi com un referent de les proves de muntanya de la província i animar-vos a tots a que completeu el circuit a Vilafranca, ja que les dos proves que queden (Catí i Vilafranca) són realment espectaculars!

Ja ho sabeu: 12 de Setembre a Catí i 27 de Setembre a Vilafranca, on tancarem la lliga amb una gran festa.