Pàgines

dissabte, 27 de setembre del 2014

Entrega de Trofeus

La data d'entrega de trofeus i detalls finisher, tal i com es reflexa al reglament 2014, no serà a Vilafranca.
La cerimonia d'entrega serà a Diputació ( Plaça de les Aules) el divendres 17 d'octubre a les 19:30.

dijous, 25 de setembre del 2014

VII Marxa a peu Entreparets de Vilafranca

El proper diumenge 28 de setembre la VI Lliga Castelló Nord de Curses per Muntanya i I Copa Auto Esteller de competició per equips arriba a la darrera cursa del circuit. Es tracta de la vuitena cursa de la Lliga, l'edició número VII de la Marxa a peu de Vilafranca, la qual consta de dues proves; la cursa de 25km i 850m de desnivell positiu i la marxa a peu d'11.6km de 300 metres de desnivell positiu.

Cartell de la cursa

Track de la Cursa de 25km 


El tríptic, on es pot trobar el reglament de la cursa, el podeu trobar Ací



Informació


Recordeu que enguany, com a novetat, l'entrega de trofeus i detalls finisher, tal i com es reflexa al reglament 2014, no serà a Vilafranca.
La cerimònia d'entrega serà a Diputació ( Plaça de les Aules) el divendres 17 d'octubre a les 19:30.

Esperem que pugueu gaudir de la darrera cursa de la Lliga de curses de Muntanya Castelló Nord 2014!



dijous, 18 de setembre del 2014

CRÒNICA DE LA VII VOLTA DE MUNTANYA DE CATÍ


Catí va acollir el passat diumenge 14 de setembre la VII Volta de muntanya, organitzada pel Grup de Muntanya de Catí. Aquest any la volta va tindre prop de 500 corredors. Cal destacar que a banda de la Volta de Muntanya competitiva de 21 kilòmetres, també s’organitzava a Catí una marxa no competitiva de 10 kilòmetres amb l’objectiu de fomentar les curses de muntanya entre els nous corredors i que molta gent aprofitava com sol ser habitual per fer senderisme.

Eixida de la cursa

A partir del kilòmetre 12, el corredor de la Iglesuela del Cid, Mario Bonavista, va començar a dominar la situació. El vencedor de la passada edició de la Volta de Muntanya de Catí i de la Lliga Castelló Nord, anava incrementant el seu avantatge i es feia amb la victòria amb un temps de 1h 44min 28 segons, segon seria Remigio Queral i tercer Juan Navarro.


Guanyador de la volta

En categoría femenina, Lola Peñarrocha i la morellana Fanny Barreda aconseguirien remontar el fort ritme inicial marcat per Sílvia Miralles. Finalment, Lola Peñarrocha es feia amb la victòria, sent segona Fanny Barreda i acabant a la tercera posició Sílvia Miralles. En aquesta categoría femenina, la prova va estar també molt disputada.


Guanyadora de la volta

Així quedaren els podis:


Podi masculí

1r clas - Mario Bonavista

2n clas - Remigio Queral

3r clas - Juan Navarro


Podi femení


1a clas - Lola Peñarochra

2a clas - Estefania Barreda

3a clas - Sílvia Miralles





CLASSIFICACIÓ GENERAL


FOTOS DE LA VOLTA



La propera cursa de la Lliga arriba en dos setmanes. El dia 28 de setembre tindrà lloc l'última cursa de la I Copa Auto Esteller, la VII Marxa a peu Entreparets a Vilafranca, cursa de 24,5 km i 850 metres de desnivell positiu.

dimecres, 10 de setembre del 2014

VII Volta de Muntanya de Catí

El proper diumenge 14 de setembre la VI Lliga Castelló Nord de Curses per Muntanya i I Copa Auto Esteller de competició per equips comença la seua recta final a Catí. Es tracta de la setena i penúltima cursa de la Lliga, l'edició número VII de la Volta de Muntanya de Catí, Premi Aigua de l'Avellà, que consta d'uns 21 km amb un desnivell positiu acumulat de 1100 metres. Com a novetat aquest any també hi ha una Marxa no competitiva de 10 km i 450 metres de desnivell positiu.

Cartell de la Volta de Muntanya de Catí 2014