dissabte, 11 d’octubre del 2014

CRÒNICA DE LA VII MARXA A PEU ENTREPARETS DE VILAFRANCA

Mostrando Eixida Cursa.JPG
Eixida de la prova
La cursa Entreparets va batre el rècord de participants en l'edició de 2014. Gairebé 600 corredors i caminants van participar a la cursa de muntanya de Vilafranca, punt final de la  VI Lliga Castelló Nord de curses de muntanya I Copa Auto Esteller de competició per equips. Va ser un matí plujós, el que no va impedit que s'haja registrat un excel·lent ambient a la Plaça d'En Blasc de Vilafranca. En el recorregut els corredors van rebre els ànims dels centenars de boletaires que estaven per la muntanya.

Aquest any la Entreparets s'ha desenvolupat en un dia amb una intensa boira. Més de setanta voluntaris han fet possible la cursa en el marcatge de la ruta, el repartiment de dorsals, els avituallaments i tota la intendència a la Plaça Don Blasco. A més, la Entreparets ha introduït com a novetat Entrexiquets-Entrexiquetes, una proposta perquè els pares que van amb els seus fills puguin córrer o caminar mentre els més petits es diverteixen amb nombroses activitats. Esport i Diversió ha estat l'empresa encarregada d'organitzar els actes.

Mostrando Mario.JPG
Guanyador masculí
En categoria masculina Mario Bonavista va ser el vencedor, amb un temps de 1h 46 00 ". D'aquesta manera el corredor de Terol ha batut el rècord de la prova. En segon lloc s'ha classificat Fernando Ruiz, a 2 minuts i 43 segons. El tercer lloc ha estat per a Raúl Garcia, a 2 minuts i 55 segons.

En categoria femenina la vencedora ha estat Raquel Martínez, amb un temps de 2h 15 58 ", seguida d'Erika Gumbau i Sonia Mundina.

En el lliurament de premis l'alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, ha estat l'encarregat de fer lliurament dels trofeus i regals per als vencedors.

Mostrando Raquel Martínez.JPG
Guanyadora femenina
Tant Mario Bonavista com Raquel Martínez, vencedors absoluts en les categories masculina i femenina han aconseguit el rècord de la prova. Per aquest motiu des Cases Rurals Vilatur els han regalat un cap de setmana a Vilafranca.
Cal destacar que més de 200 veïns de la Vila han participat corrent o marxant a peu.