Pàgines

dijous, 25 de juny del 2015

XI edició de la Cursa de Muntanya Benassal FONT DE VIDA




Tot preparat per a la XI edició de la Cursa de Muntanya Benassal FONT DE VIDA, pròxima cita del calendari de la Lliga de curses per muntanya Castelló Nord i organitzada pel Club de Muntanya Benassal.

Des de l'organització, desitjar als més de 450 participants inscrits que gaudeixin al màxim de la cursa, nosaltres ficarem tots els mitjos disponibles per a què així siga.

S'espera calor per al diumenge 28 de juny, dia de la cursa. Una excusa perfecta per gaudir de la piscina municipal que ficarem a disposició dels participats.

Recordar que durant el dissabte es faran curses infantils sense cost d'inscripció i també es farà una ruta guiada pel nucli històric de la població.

+ info www.cursabenassal.co.nr

dijous, 4 de juny del 2015

El dia 6 arriba la Volta a Peu de Vall d'Alba

Un any mes el primer cap de setmana de juny torna a estar entre nosaltres la VOLTA A PEU DE VALL D’ALBA, que arriba a l'onzena edició i és la tercera prova puntuable per la VII LLIGA DE CURSES DE MUNTANYA CASTELLÓ NORD. Es tracta d’una cursa amb una participació massiva que arriba fins als 1200 participants i que any rere any fa d'aquesta localitat un referent de les carreres populars. Parlem d’una cursa que amb una distància de 12 km i un desnivell de 400 m, reuneix a un gran espectre de participants, ja que tant els popularment coneguts com “asfalteros” com els que s’inicien en les curses de muntanya es donen cita en aquesta prova. No oblidem que també compta amb una participació d'atletes de renom, que volen deixar gravat el seu nom en el palmarés d’aquesta prova. Entre ells figuren Fernando Ruiz, Raul Garcia, o Remigio Queral. Fins ara hi ha inscrits de 900 participants. Recordem que l’eixida és des de la Plaça de l’Ajuntament i el final està ubicat en el Pavelló Polifuncional. La recollida de dorsals serà a partir de les 07.30 h fins 15 min abans de donar l’ eixida que serà a les 09:00 h. Els menors d’edat, per tal de recollir el dorsal, han d’aportar una autorització signada pels seus pares.