Pàgines

dilluns, 16 de febrer del 2009

Creació de la Lliga de curses de muntanya Castelló Nord

Reunits els representants de les organitzacions de les curses de muntanya d’Atzeneta, Benassal, Catí, Vall d’Alba, Vilafranca i Vistabella, decidiren crear la Lliga de Curses de Muntanya de Castelló Nord, així com el Comitè de la Lliga que regirà aquesta competició.

La Lliga de Curses de Muntanya de Castelló Nord té com a objectiu fomentar la participació de les persones que practiquen aquest esport a les curses organitzades per diferents entitats del territori i adscrites al circuit, creant una associació que sigui útil per a la difusió de les proves, per a l’obtenció de recursos col·lectius i per a la creació d’un segell distintiu que garanteixi un bon nivell de qualitat organitzativa.

L’àmbit d’actuació i que delimita La Lliga són les curses esportives per muntanya que s’organitzen a Atzeneta (Pujada a la Nevera), Benassal, Catí, Vall d’Alba, Vilafranca i Vistabella, sense excloure que en un futur s’hi puguin afegir altres curses de la comarca o de les comarques properes.

Les curses de muntanya que integren la Lliga tenen com objectiu completar en el mínim de temps possible un itinerari abalissat que transcorre per camins i senders. Hi ha competicions de diferents longituds, amb unes característiques pròpies i una reglamentació sobre la senyalització, els avituallaments, les classificacions, etc.

La Lliga és una competició individual basada en els resultats obtinguts pels participants en les diverses proves que composen el calendari de la Lliga, i premia els bons resultats i la regularitat dels participants a les curses que formen el calendari.

El calendari de la Lliga de Curses de Muntanya Castelló Nord 2009 és el següent:

04/Abril Pujada a la Nevera Atzeneta del Maestrat
30/Maig Volta de Muntanya de Vall d’Alba
04/Juliol Cursa de Muntanya de Benassal
09/Agost Cursa de Vistabella
12/Setembre Volta de Muntanya de Catí
27/setembre Cursa Entreparets Vilafranca


Seguirem informant.........

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada