Pàgines

dilluns, 8 de juny del 2009

Nous líders

Molts canvis de líders, després de la celebració a Vall d'Alba de la segona prova puntuable per a la Lliga de curses de muntanya Castelló-Nord. La prova organitzada pel Grup Senderista L'Albea i amb el suport de l'Ajuntament de la localitat, constava d'un recorregut aproximat de 12 kms i un desnivell positiu de 370 m. i el Comitè li otorgà un coeficient 14.

Sols repeteixen en el primer graó del podi l'atleta d'Onda Ramon Esteve en categoria de veterans B, seguit del vila-realenc Jose Manuel Perez Pradas i Jaime Prades (Atletisme Vilafranca).

L'atleta veterana A del Club de Muntanya At-zenet, Paqui Saura que ha fet valdre la seua arma de córrer les dues primeres proves a casa per ampliar l'avantatge respecte a la vilafranquina Josefina Albert i l'atleta de la Vilavella Teresa Pla.

En categoria Veteranes B, l'alcorina i una participant habitual de les curses de muntanya des de fa anys Suni Muñoz, aprofita que les atletes que estigueren en Atzeneta, no participaren a la prova de Vall d'Alba i aconsegueix destacar-se en la classificació.

Esteban Tena del Atletisme Vilafranca, acudirà a la cita de Benassal com a lider de la categoria de Veterans A. El segueixen Juan Antonio Cervera i Roberto Prades, company d'equip del lider.

Molt apretada esta la classificació en categoria senior femenina, la lider Esther Catalan té un avantatge quasi testimonial. Per darrere i a molt poca distancia esta l'atleta del Running Cabanes Sonia Escorihuela i Laia Cañes.

L’atleta del 42 y pico Remigio Queral és l'actual lider en la categoria senior masculí. Dos atletes del Running Team-Grifone Juan Navarro i Vicent Peris ocupen el segon i tercer lloc. No haurà d'adormir-se el de Benlloch si vol conservar el jersei de lider fins l'última prova que es celebrarà a Vilafranca a finals de setembre.

En aquesta primera edició de la Lliga, que conta amb el patrocini de la Fundació Ruralcaixa Castelló, són més de 1400 els atletes que ja han participat en alguna de les dues curses celebrades fins el moment, superant les previsions inicials del Comitè.

El tren de la Lliga té una nova parada a Benassal el proper dia 4 de juliol. Per a l'ocasió el Club de Muntanya de Benassal ha preparat un nou recorregut, que tindrà un recorregut de 21 kms. i un desnivell positiu de 840m. Els participants disfrutaràn de l'exigent pujada a Sant Roc i un passeig pel Rivet, declarat paratge natural local. Ja estan ofertes les inscripcions.


Les classificacions provisionals després de Vall d’Alba, ja podeu consultar-les en l’apartat del blog. Recordar-vos que podeu enviar els vostres correus a lligacastellonord@gmail.com si detecteu alguna errada o similar. A partir del dia 27 de juny a les 0.00 no s’ametran ninguna protesta i quedara la classificació com a definitiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada