Pàgines

divendres, 19 de març del 2010

II LLIGA CURSES MUNTANYA CASTELLO NORD-PREMI FUNDACIO RURALCAIXA CASTELLO

Bé, després de fer esperar al personal..... Os informen que ja tenim en marxa la segona edició de la Lliga de Curses de Muntanya Castelló Nord......

NOVETATS.

Nou sistema de puntuació. Deixem de banda els maleits coeficients que tantes discusions van donar l'any passat (inclos la Copa d'Espanya) i s'estableixem tres tipus de proves:

Tipus A. Proves amb més de 25 quilometres. (1er classificat 120 punts,2on 106,...)

Tipus B. Proves entre 15 i 25 quilometres. (1er classificat 110 punts,2on 97,...)

Tipus C. Proves en menys de 15 quilometres.(1er classificat 100 punts,2on 88,...)

Guanyarà la Lliga el participant que acumuli el major nombre de punts en cadascuna de les categories. Per a obtindré la puntuació final de cada participant es tindrà en compte les sis millors puntuacions al llarg de les curses que formen la Lliga.

S’estableix un sistema de puntuació per bonus. Si un participant completa totes les proves de la Lliga serà bonificat en la classificació final en 18 punts.

En cas d’haver participat en set proves el bonus serà de 8 punts en la classificació final.







PREMI FUNDACIO RURALCAIXA CASTELLO. En aquesta edició se crea aquest premi per al primer i primera classificada absoluta. El premi Fundació Ruralcaixa Castelló consisteix amb una inscripció per a disputar alguna de les curses més importants dins del panorama nacional (Copa de España, Campionat de España,etc.), representant a la Lliga i al nostre patrocinador Fundació Ruralcaixa Castelló. A mes de la inscripció el guanyador rebra una compensació economica per a poder fer front en les despesses del viatge (dietes,kilometratge,allotjament,....)

Trofeu als 5 primers classificats de cadascuna de les categories. A més rebran un detall en forma de producte típic.

Trofeu a la regularitat (detall exclusiu). L’obtindran tots els corredors que hagin finalitzat, al menys 6 de les curses de La Lliga.



Reglament 2010
La Lliga comença a Atzeneta el 27 de Març. Encara pots apuntar-te

Continuarem informant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada