Pàgines

divendres, 4 de març del 2011

Conveni amb Diputació


Als locals de la Diputació Provincial es va presentar ahir la III Lliga de Curses de Muntanya Castelló Nord, Premi Grup CRM - Ruralcaixa i I Copa Diputació de Castelló.

Van presidir l'acte, el diputat d'esports, En Lluís Martínez i En Salvador Calçada Feliu, president de la Fundació Ruralcaixa Castelló.

Després de l'èxit del Circuit Diputació Provincial i després de diverses reunions, es va decidir que la Lliga Castelló Nord, a partir d'enguany es denomina també Copa Diputació, donant així cobertura a la tota la província en aquesta activitat esportiva que està observant un auge sense precedents.

La Lliga comença aquest cap de setmana i acaba al setembre participant en ella vuit municipis castellonencs; Atzeneta del Maestrat, Vall d´Alba, Benassal, Morella, La Serra d'en Galceran, Vistabella, Catí i Vilafranca.

El diputat Lluís Martínez ha destacat la importància a nivell esportiu i turístic d'aquest esdeveniment, ja que aquestes proves van a donar a conèixer gran part del preciós conjunt provincial castellonenc. Va aprofitar l'ocasió també per a agrair als responsables de la Fundació Ruralcaixa i a les altres entitats col·laboradores la seua aportació en aquests temps difícils i els va instar a seguir treballant generosament en aquesta línia, en benefici de l'esport provincial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada