dilluns, 17 de març de 2014


XVI MARXA A PEU PER BORRIOL


Eixida de la marxa

El dia 16 de Març de 2014 va arrancar la VI Lliga Castelló Nord de curses per Muntanya, en una jornada assoleiada i amb una magnífica temperatura per a disfrutar de l'esport, es va celebrar a Borriol, la III Marxa no competitiva i la XVI Marxa a peu, una de les carreres de muntanya amb nombre més gran d'edicions dins del calendari provincial, organitzada pel Club Muntanyer la Pedrera amb la col·laboració de l'Ajuntament de Borriol i la diputació de Castelló.
Guanyador masculí
Aquesta primera prova de la I Copa Auto Esteller ha obtingut un gran èxit de participació, prop de 1200 corredors van prendre l'eixida entre les 2 proves organitzades pel Club Muntanyer la Pedrera superant amb escreix el nombre de participants respecte a anteriors edicions. Sobre un recorregut de 25 quilòmetres i uns 1200 metres de desnivell positiu van transitar els quasi 930 participants que van disputar la prova competitiva.


Fernando Ruiz Sánchez, del Club Elite Cementos, va completar el circuit amb un temps d'1 hora i 51 minuts arribant en primera posició destacat respecte a la resta dels seus rivals.

Guanyadora femenina
Sofia Garcia Bardoll, corredora del Mur i Castell Tuga, primera classificada entre les dones, va emprar 2 hores i 20 minuts quedant-se a menys de minut i mig de l'actual rècord de la prova.
Podi masculí

Podi masculí:

1r-  Fernando Ruiz Sánchez

2n- Albert Ferrer Camañes

3r- Víctor Bernad Blasco

Podi femení
Podi femení:

1a-  Sofia Garcia Bardoll

2a-  Laia Cañes Badenes

3a-  Raquel Martínez Rodríguez
                                                                                                                   A continuació podeu trobar la classificació general i per equips de la marxa i fotos de la mateixa.


CLASSIFICACIÓ GENERAL                        CLASSIFICACIÓ PER EQUIPS


FOTOS META     FOTOS EIXIDA     FOTOS RABOSERO     FOTOS ANTENES

                                                                                                                                         FOTOS CORDES     FOTOS CODINA     FOTOS PEDRA      FOTOS PODIS       

  
Recordeu que la Lliga continua després de Magdalena amb la XIV Pujada a la Nevera d'Atzeneta, el dia 5 d'abril. Aquesta cursa compta amb un recorregut de 27,5 km i un desnivell positiu acumulat de 1100 metres. Les inscripcions estan obertes fins el dia 2 d'abril; afanyeu-vos, no us oblideu!!!!!!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada