Pàgines

dimarts, 8 d’abril del 2014

Crònica de la 14a Pujada a la Nevera d'Atzeneta

RÈCORD DE PARTICIPACIÓ A LA 14a PUJADA A LA NEVERA

Més de 800 persones es van donar cita dissabte al matí a Atzeneta per disputar les dues proves organitzades pel Club de Muntanya At-Zenet . D'una banda la Pujada a la Nevera , segona prova puntuable per a la VI Lliga Castelló Nord de Curses per Muntanya - I Copa per equips Auto Esteller. I, d'altra banda, la VI Marxa Popular no competitiva .


Eixida de la prova
Si bé en les dues edicions anteriors la climatologia havia estat més bé adversa, en la present edició els corredors van poder gaudir d' unes molt bones condicions per posar a prova les seues facultats atlètiques.


Ahmed El Qayed, atleta afincat a Tortosa, i Ana Comte del club Zortxietakoak-Gaikar, s'han imposat a la XIV Pujada a la Nevera.


Fernando Ruiz, del Elite Cementos, ha pres el cap de la prova des de ben aviat, seguit molt de prop en tot moment per El Qayed, qui entre el segon i tercer control, ha imposat un fort ritme que li ha permès avançar a Fernando i obrir un forat que aquest ja no ha pogut recuperar. Al final El Qayed s'ha imposat en meta amb un temps de 2h01'55 ", establint un nou rècord de la prova, seguit de Ruiz amb 2h03'11 " i Jonathan Rogla del Mur i Castell - Tuga amb 2h06'31 ".


Pòdium masculí
Pel que fa a les fèmines, la prova ha estat guanyada amb total autoritat, també amb rècord, per Ana Conde, del Zortxietakoak - Gaikar, amb un temps de 2h18'05 ". El podi l'han completat Lola Peñarrocha, del CM GR-33, amb un temps de 2h34'48 " i Raquel Martínez del Mur i Castell - Tuga amb 2h38'23 " .


A la zona de meta, els corredors han pogut gaudir en acabar la prova d'entrepans calents i cervesa ben fresqueta, per reposar forces.


Pòdium femení, on Laia substituia a Lola
L'organització se sent molt satisfeta amb aquesta edició de la cursa, ja que les mostres d'alegria expressades pels corredors, fan que tota la feina i les hores invertides tinguen una gran recompensa, que anima a seguir apostant per l'organització d'aquest tipus de esdeveniments, tan necessaris per donar a conèixer els pobles de l'interior de la nostra província.


La XIV Pujada a la Nevera ha estat la segona prova puntuable per a la VI Lliga Castelló Nord de curses per muntanya. La Lliga té com a propera carrera la X Volta de Muntanya de la Vall d'Alba, el 7 de juny.

La classificació general es pot consultar al següent enllaç:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada