Pàgines

dilluns, 9 de juny del 2014

CRÒNICA DE LA X VOLTA DE MUNTANYA DE LA VALL D'ALBA




Corredors preparant-se a l'arc d'eixida
La Lliga  Castelló Nord de Curses de Muntanya ha représ la seua activitat aquest passat cap de setmana amb la celebració de la X Volta  de Muntanya de la Vall d'Alba.











Guanyador absolut de la prova, Fernando Ruiz.
Fernando Ruiz va fer bons els pronòstics en aquesta carrera i va reeditar el triomf aconseguit en l'anterior edició. El castellonenc va mostrar tota la seua força en acabar la prova de 12 km amb un temps de 41.20 minuts.



Qui més opcions va tindre de plantar-li cara, però que finalment va entrar a 33 segons, va ser Ruswell Rodríguez, mentre que el podi el va completar Remigio Queral amb un temps de 42.05 minuts.



En categoria femenina, la vencedora va ser Raquel Martínez que fa menys d'un mes es va imposar a la MiM. Des de l'inici va prendre un ritme fort de carrera, que li va permetre distanciar-se de les seues perseguidores. D'aquesta manera va creuar la meta amb un registre de 51.05 minuts, mentre que la segona corredora, Isabel Marco Arnal, va parar el cronòmetre en 54.12. Tercera va ser Estefania Barreda Querol. 


Raquel Martínez, guanyadora femenina.

En la seua X edició, la Volta de Muntanya de la Vall d'Alba, tercera prova de la VI Lliga de Curses de Muntanya Castelló Nord i I Copa Auto Esteller de competició per equips, va presentar un rècord d'inscripcions, ja que es van apuntar prop de 1600 corredors, cosa que la converteix en una de les proves més multitudinàries del calendari provincial. Finalment més de 1200 atletes van aconseguir creuar la línea de meta.



Podi masculí

Podi Masculí

1.-Fernando Ruiz Sánchez
2.-Ruswell Rodríguez Alonso
3.-Remigio Queral Ibáñez








Podi femení

Podi Femení

1.-Raquel Martínez Rodríguez
2.-Isabel Marco Arnal
3.-Estefania Barreda Querol







La Lliga Castelló Nord de Curses de Muntanya arriba ara de cara a l'estiu al seu moment més àlgid, la propera cursa que se celebrarà serà la X Cursa de Muntanya Font de Vida de Benassal, el proper 29 de juny, que constarà de 21 km de recorregut.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada