Pàgines

divendres, 25 de juliol del 2014

CRÒNICA DE LA XVI VOLTA A PEU A LA SERRA D'EN GALCERAN


JONATHAN ROGLA GUANYA LA XVI VOLTA A PEU A LA SERRA D'EN GALCERAN


Eixida
El passat dissabte dia 19 de juliol  de 2014 continuant amb la VI Lliga Castelló Nord de curses per Muntanya I Copa per equips Auto Esteller, en una jornada  amb una magnífica temperatura per a disfrutar de l'esport, es va celebrar a la Serra d’en Galceran, la XVI Volta a Peu a la Serra- Gran Premi Valfortec, cursa número 5 de la Lliga, amb quatre cents inscrits. Està organitzada per l’associació Amics de la Muntanya i l’ajuntament de la Serra d’en Galceran, amb la col·laboració de la diputació de Castelló.


Aquesta edició ha obtingut un gran èxit de participació, 406 corredors van prendre l'eixida a les 08:00 del matí. Amb un recorregut de 19,7 quilòmetres i 865 metres de desnivell positiu, els participants van gaudir a primera hora del matí d’un dia amb temperatures suaus amb núvols i ambient refrescat per la pluja de la nit anterior. Cap incident de gravetat  i molta col.laboració per part dels més de trenta voluntaris.




El guanyador de la prova va ser Jonathan Rogla, corredor del club Mur i Castell, que va  completar els 19,7 km amb un temps de 1 hora 34 minuts i 4 segons.

Guanyador de la volta




Mentres que la primera corredora en parar el cronòmetre va ser Raquel Martínez també del club Mur i Castell amb un temps de 1 hora 55 minuts i 59 segons.


Guanyadora de la volta




Podi Masculí:

1er Jonathan Rogla, del Club Mur i Castell, amb un temps de 1:34:04
2on Ezequiel Cuesta, del Club Mur i Castell, amb un temps de 1:37:18
3er Martín Bacas, del Club Fuentes & Calvente, amb un temps de 1:40:04

Podi masculí

Podi Femení:

1ª Raquel Martínez, del club Mur i Castell, amb un temps de 1:55:59
2ª Montserrat Vázquez, del Club Grafsestao Alpino, amb un temps de 02:00:33
3ª Isabel Marco, del Club Grao Runners, amb un temps de  02:02:21




Podi femení










La VI Lliga Castelló Nord continua amb la Cursa de Muntanya de Vistabella el diumenge 3 d'agost, aquesta será la sexta cursa del circuit. Cada vegada queden menys curses per acabar la lliga. Anim a tots els corredors...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada