dilluns, 11 d’agost de 2014

CRÒNICA DE LA VIII CURSA DE MUNTANYA DE VISTABELLA


ZAID AIT I ANA CONDE REGNEN A VISTABELLA

Vistabella es vestia de festa per acollir la vuitena edició de la seua Cursa de Muntanya, organitzada per l'Ajuntament i el Club de la localitat i amb el patrocini de la Diputació Provincial de Castelló.

Eixida de la cursa

Al gran cartell que presentava la cursa, s'unien centenars de corredors populars, amb ganes de gaudir d'un dia en ple Parc Natural del Penyagolosa, congregant prop de 600 corredors.

Tant el corredor Zaid Ait Malek, com la vitoriana Ana Conde, van demostrar la seua condició de favorits, i van imposar un fort ritme d’eixida que no van poder aguantar seus rivals més directes.

Ja en el pas pel punt quilomètric 10, Zaid treia prop de dos minuts sobre els seus rivals, Fernando Ruiz i el corredor andalús Iván Ortiz; després del pas pel Santuari de Sant Joan de Penyagolosa, el corredor marroquí Habib Boulali, va remuntar fins col·locar-se en segona posició.

Guanyador de la cursa

Ja no es mouria la classificació, arribant Zaid Ait Malek no només a aconseguir la victòria, sinó rebaixar el rècord de la prova, parant el crono en 1h 47 '22 ". completarien el pòdium Habib i l'actual campió autonòmic de marató Fernando Ruiz.

En categoria femenina, Ana Conde va dominar la prova des de l’inici; per darrere, fent una cursa de menys a més, l'experimentada corredora provincial Lola Peñarrocha aconseguia la segona plaça. La morellana Estefania Barreda, avançava a Raquel Martinez i completava els llocs d'honor de la Cursa.

Guanyadora de la cursa
Si a un poble bolcat amb la seua carrera, li sumem els millors corredors provincials, i alguns dels primers espases a nivell nacional, el resultat d'aquesta fórmula, és un èxit amb majúscules.La propera cursa de la Lliga arribarà el mes vinent. El dia 14 de setembre tindrà lloc la penúltima cursa de la I Copa Auto Esteller, la VII Volta de Muntanya de Catí, "Premi Aigua de l'Avellà".


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada