Pàgines

diumenge, 28 de desembre del 2014

Obertura inscripcions a la XVII Marxa a Peu a Borriol i altres informacions de la Lliga Castelló Nord 2015

La VII Lliga Castelló Nord comença amb la XVII Marxa a Peu per Borriol

-El dia 26 de desembre s'han obert les inscripcions, et pots inscriure ací
-La Lliga estrena noves categories juvenil i cadet
-La prova de Borriol se celebrarà l'1 de març


La VII Lliga de Curses per Muntanya Castelló Nord inicia el seu recorregut pel circuit de 2015. La primera prova serà la XVII Marxa a Peu per Borriol, que tindrà lloc l'1 de març del 2015 a la localitat de la Plana Alta. El passat divendres dia 26 de desembre es va obrir el termini d'inscripció per a una de les proves més longeves i arrelades del calendari provincial. Les modalitats d'inscripció i tota la informació es podran trobar a l'adreça web: www.marxaborriol.org. Les inscripcions es podran realitzar en www.tdpevents.es i en punts habituals.

La prova de Borriol i la Lliga Castelló Nord arriben amb novetats per fer més atractives les proves. Un dels aspectes principals és la incorporació de 2 noves categories: juvenil i cadet

Així mateix també es modifica el reglament per a la classificació per equips. Es tindran en compte els cinc millors temps. Entre aquests cinc temps ha de figurar, almenys, un participant de cada sexe.

El preu d'inscripció per a la cursa de Borriol, així com per a la resta de curses de la Lliga 2015, serà de 14 euros en el termini establert pels organitzadors. Si la inscripció es realitza amb posterioritat al termini determinat el preu ascendirà a 18 euros. Així mateix cal ressenyar que durant els últims 4 dies d'inscripció el pagament de la inscripció únicament es podrà efectuar mitjançant TPV.

El Club de Muntanya La Pedrera de Borriol ofereix per als seus socis una inscripció d'11 euros. Així mateix, s'ha establert un límit d'inscrits en 1.000 participants per a la marxa competitiva.

-Recorregut

La XVII Marxa a Peu per Borriol ofereix als participants un recorregut de 25 quilòmetres i 1.260 metres de desnivell positiu. Mentrestant, la prova no competitiva presenta un traçat de 15 quilòmetres i un desnivell positiu de 587 metres.

Els organitzadors han previst quatre avituallaments per a la marxa competitiva i dos per a la no competitiva.

Pròximament es publicarà el calendari oficial de la Lliga 2015 i el reglament 2015.

1 comentari:

  1. Hola

    Como es que aun no hay nada de la Carrera de Adzeneta del día 21 de Marzo

    Salud y Montaña

    ResponElimina