Pàgines

divendres, 28 de març del 2014

14a Pujada a la Nevera d'Atzeneta

El pròxim 5 d'abril de 2014 arriba la segona cursa de la VI Lliga Castelló Nord de curses per muntanya, I Copa Auto Esteller (competició per equips), la 14a edició de la Pujada a la Nevera i la 6a Marxa Popular no competitiva.

Cartell de la cursa

INSCRIPCIÓ I FORMA DE PAGAMENT

L’import de la inscripció serà de 13 € des del dia 3 al  30 de març, amb regal d'una samarreta tècnica. I de 18 € els dies 1 i 2 d’abril.

La inscripció ES POT FER :

• Ingrés al número de compte 3191 0566 11 5501948326  de Bantierra, i enviant el resguard del justificant bancari, juntament amb la butlleta d’inscripció per fax al número 964 32 22 30 o per correu electrònic a l’adreça tdpeventsborriol@gmail.com
  • A les botigues habituals de Castelló: Atmosfera Sport Running, Evasión Running, Free Run,
  • I en Atzeneta TOTTRAIL.
  • ON-LINE

Telèfons de contacte: 656235134 ; 616401337 ; 639832960
Mail de contacte: cdmatzenet@yahoo.com

La inscripció dels socis del Club de Muntanya At-zenet  s’ha de formalitzar donant-li les dades a TOTTRAIL.
No s’admetrà cap inscripció fora de termini ni el dia de la prova.

Es pot obtenir més informació de la prova, així com també les classificacions, quan estiguen disponibles, al següent blog:  http://at-zenet.blogspot.com/ ; http://www.facebook.com/PujadaNevera

No esperes a última hora ... Apunta't ja!!

dilluns, 17 de març del 2014

XVI MARXA A PEU PER BORRIOL

Eixida de la marxa

El dia 16 de Març de 2014 va arrancar la VI Lliga Castelló Nord de curses per Muntanya, en una jornada assoleiada i amb una magnífica temperatura per a disfrutar de l'esport, es va celebrar a Borriol, la III Marxa no competitiva i la XVI Marxa a peu, una de les carreres de muntanya amb nombre més gran d'edicions dins del calendari provincial, organitzada pel Club Muntanyer la Pedrera amb la col·laboració de l'Ajuntament de Borriol i la diputació de Castelló.

Guanyador masculí
Aquesta primera prova de la I Copa Auto Esteller ha obtingut un gran èxit de participació, prop de 1200 corredors van prendre l'eixida entre les 2 proves organitzades pel Club Muntanyer la Pedrera superant amb escreix el nombre de participants respecte a anteriors edicions. Sobre un recorregut de 25 quilòmetres i uns 1200 metres de desnivell positiu van transitar els quasi 930 participants que van disputar la prova competitiva.

Fernando Ruiz Sánchez, del Club Elite Cementos, va completar el circuit amb un temps d'1 hora i 51 minuts arribant en primera posició destacat respecte a la resta dels seus rivals.

Guanyadora femenina
Sofia Garcia Bardoll, corredora del Mur i Castell Tuga, primera classificada entre les dones, va emprar 2 hores i 20 minuts quedant-se a menys de minut i mig de l'actual rècord de la prova.