Pàgines

dimecres, 30 de juliol del 2014

VIII Cursa per Muntanya de Vistabella

VIII Cursa per Muntanya de Vistabella



El proper diumenge 3 d'agost continua l'activitat de la VI Lliga Castelló Nord de Curses per Muntanya i I Copa Auto Esteller de competició per equips  a Vistabella. Es tracta de la sisena cursa de la lliga, l'edició número VIII de la Cursa de Muntanya, que consta d'uns 26 km amb un desnivell positiu acumulat de 1000 metres.

Cartel 2014
Cartell de la cursa 





Track de la cursa



Es tracta d'una carrera amb places limitades per a 600 corredors i que compta amb una gran afluència de corredors, per la qual cosa les inscripcions ja s'han tancat. Desitgem que tots els correors puguen gaudir d'un fantàstic dia de muntanya. El Penyagolosa facilita un entorn màgic per a córrer, amb unes vistes increïbles. A estones es correrà a 1600 metres d’altitud i amb fresqueta!!! (esperem) No oblideu que Vistabella es un dels pobles de més alçada de la província on a l’estiu tenim la sort de dormir amb manteta!!






divendres, 25 de juliol del 2014

CRÒNICA DE LA XVI VOLTA A PEU A LA SERRA D'EN GALCERAN


JONATHAN ROGLA GUANYA LA XVI VOLTA A PEU A LA SERRA D'EN GALCERAN


Eixida
El passat dissabte dia 19 de juliol  de 2014 continuant amb la VI Lliga Castelló Nord de curses per Muntanya I Copa per equips Auto Esteller, en una jornada  amb una magnífica temperatura per a disfrutar de l'esport, es va celebrar a la Serra d’en Galceran, la XVI Volta a Peu a la Serra- Gran Premi Valfortec, cursa número 5 de la Lliga, amb quatre cents inscrits. Està organitzada per l’associació Amics de la Muntanya i l’ajuntament de la Serra d’en Galceran, amb la col·laboració de la diputació de Castelló.


Aquesta edició ha obtingut un gran èxit de participació, 406 corredors van prendre l'eixida a les 08:00 del matí. Amb un recorregut de 19,7 quilòmetres i 865 metres de desnivell positiu, els participants van gaudir a primera hora del matí d’un dia amb temperatures suaus amb núvols i ambient refrescat per la pluja de la nit anterior. Cap incident de gravetat  i molta col.laboració per part dels més de trenta voluntaris.




El guanyador de la prova va ser Jonathan Rogla, corredor del club Mur i Castell, que va  completar els 19,7 km amb un temps de 1 hora 34 minuts i 4 segons.

Guanyador de la volta




Mentres que la primera corredora en parar el cronòmetre va ser Raquel Martínez també del club Mur i Castell amb un temps de 1 hora 55 minuts i 59 segons.


Guanyadora de la volta




Podi Masculí:

1er Jonathan Rogla, del Club Mur i Castell, amb un temps de 1:34:04
2on Ezequiel Cuesta, del Club Mur i Castell, amb un temps de 1:37:18
3er Martín Bacas, del Club Fuentes & Calvente, amb un temps de 1:40:04

Podi masculí

Podi Femení:

1ª Raquel Martínez, del club Mur i Castell, amb un temps de 1:55:59
2ª Montserrat Vázquez, del Club Grafsestao Alpino, amb un temps de 02:00:33
3ª Isabel Marco, del Club Grao Runners, amb un temps de  02:02:21




Podi femení










La VI Lliga Castelló Nord continua amb la Cursa de Muntanya de Vistabella el diumenge 3 d'agost, aquesta será la sexta cursa del circuit. Cada vegada queden menys curses per acabar la lliga. Anim a tots els corredors...


dimecres, 9 de juliol del 2014

XVI Volta a peu a la Serra d'en Galceran

La VI Lliga Castelló Nord de curses per muntanya i I Copa Auto Esteller de competició per equips reprén la seua activitat el proper dissabte 19 de juliol a la Serra d'en Galceran. Es tracta de la cinquena cursa de la lliga, l'edició número XVI de la Volta a Peu, que consta d'uns 19 km amb un desnivell positiu acumulat de 865 metres.


Cartell de la cursa

Tríptic cara exterior

Tríptic cara interior



Track de la volta a peu


Les inscripcions es poden realitzar:


  • A les botigues: Evasión Running Castelló, Atmosfera Running, Free Run, Tottrail i Shedmarks.
  • ONLINE
  • Omplint la butlleta d'inscripció dels tríptics i enviant-la a tdpeventsborriol@gmail.com juntament amb el resguard de l'ingrés de la quantitat (12 € federats i 14€ no federats) realitzat al següent número de compte:
                                                   3058 7343 02 27200003135 (Cajamar)



El termini d'inscripció anticipada acaba el dijous 17/07 a les 15:00 hores i estan limitades a 450 participants.

La inscripció el dia de la carrera serà de 15€ sense dret als regals de l'organització.


No esperes a última hora, places limitades ... Apunta't ja!!


Informació