diumenge, 1 de març de 2015

Fernando Ruiz y Lola Peñarrocha guanyen la XVII Marxa a peu per Borriol


-Fernando Ruiz i Lola Peñarrocha s'imposen en la XVII Marxa a peu per Borriol

-La Lliga Nord de Curses per Muntanya s'inicia amb 900 corredors i gairebé 300 caminants

-El 21 març arriba la segona prova de la Lliga, la Pujada a la Nevera d'Atzeneta del Maestrat.

FOTOGRAFIES: ANDRES NUÑEZ


El dia 1 de Març de 2015, en una jornada amb una magnífica temperatura per gaudir de l'esport, es va celebrar a Borriol, la IV Marxa no competitiva i la XVII Marxa a peu per Borriol, primera prova de la VII Lliga de curses de muntanya Castelló Nord. Organitzada pel Club Muntanyer la Pedrera amb la col·laboració de l'Ajuntament de Borriol i la Diputació de Castelló, és una de les curses de muntanya amb més nombre d'edicions dins del calendari província.

Prop de 1200 corredors van prendre la sortida entre les 2 proves mantenint el nombre de participants de l'anterior edició.


Sobre un recorregut de 25 quilòmetres i uns 1200 metres de desnivell positiu han transitat els gairebé 900 participants que van disputar la prova competitiva. Fernando Ruiz Sanchez del Club Elite Ciments va completar el circuit amb un temps d'1 hora i 51 minuts arribant en primera posició destacat respecte a la resta dels seus rivals. Van completar el pòdium Santiago Garcia del Conca Dolomia i Carlos Medina del Mur i Castell.
Lola Peñarrocha, corredora del Team Sport HG - AML Sonn, primera classificada entre les dones, va emprar 2 hores i 14 minuts rebaixant en 5 minuts l'anterior rècord de la prova. Van completar el pòdium en fèmines les corredores Maria Eugenia Inturias del Minimal Sandals i Silvia Sos del GR 33 - Tot Trail.


Paral·lelament s'ha celebrat la prova de 15 quilòmetres que enguany albergava les categories de cadets i juvenils de la Lliga de curses de muntanya Castelló Nord, sent els vencedors Jordi Monferrer en categoria Cadet i Pau Sospedra en categoria Juvenil. Sobre aquest mateix circuit s'ha celebrat la prova no competitiva, que ha comptat amb prop de 270 participants, passant a ser una de les més multitudinàries de la província.

-I Vertical i IX Marató de Muntanya

Els propers 21 i 22 de març, el Club Muntanyer La Pedrera, reprèn l'activitat amb I Vertical Mabo i la IX Marató de Muntanya de Borriol (Mabo), que amb els seus 4900 metres de desnivell acumulat és una de les proves més esperades per la seva duresa i espectacularitat. Aquest any, igual que en l'anterior edició forma part del circuit europeu de maratons de muntanya EMM Series.

-Pujada a la Nevera.

La Lliga Castelló Nord continuarà el proper 21 de març a Atzeneta del Maestrat, amb una nova edició de la Pujada a la Nevera, amb 27 quilòmetres de distància i 1.100 metres de desnivell positiu. Així mateix en la localitat també es viurà la VII Marxa Popular. Tota la informació sobre la prova i com inscriure-vos fent CLIC AQUÍ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada