Pàgines

dimarts, 7 d’abril del 2009

Atzeneta corona als primers líders de La Lliga Castelló Nord.

La novena edició de la Pujada a la Nevera- Gran Premi Espai Viu, fou la primera prova puntuable per a la I Lliga de curses de muntanya Castelló Nord, otorgant els primers punts de la competició. En aquesta primera prova foren mes de 700 els corredors inscrits, que vingueren des de moltes poblacions de la província, així com de Terol, Tarragona, Valencia, Alacant i fins i tot de Barcelona.

Així en categoria sènior, els primers líders foren l’atleta marroquí Abderrahim Chatoui i Loli Peñarrocha del C.M.P. Mur i Castell. En categoria veterans A, fou el castellonenc Vicente Sánchez i l’atleta del C.M. At-zenet Paqui Saura i finalment en categoria veterans B, els primers foren l’atleta de C.A. Onda Ramon Esteve i Teresa Forn, atleta que ha sigut campiona del mon i d’Espanya de curses de muntanya.

Tots els líders reberen el jersei que els acredita com a líders en la seva categoria, distintiu que hauran de portar a la propera prova de la Lliga.

La lliga compta amb el patrocini de la Fundació Ruralcaixa Castelló, que ha donat suport a esta nova iniciativa creada pels organitzadors de les curses de muntanya que es realitzen a l’interior Nord de Castelló, com som Atzeneta, Vall d’Alba, Benassal, Vistabella, Catí i Vilafranca.


Destacar la bona acollida i la gran quantitat de corredors i acompanyants que visitaren el stand que va instal·lar la Lliga a la zona de línea de meta, on es mostraren imatges de les diferents proves de la Lliga.

En l'apartat de classificacions del blog, podeu trobar les classificacions provisionals despres de la cursa d'Atzeneta. Recordem que en el punt 5.1 del reglament diu:

"Durant la setmana després de a celebració de cada una de les curses, el comitè publicarà les classificacions provisionals de la Lliga.Passats 7 dies naturals, des de la publicació de la classificació provisional, sense reclamacions per part dels corredors, ni rectificacions per part de l'organització de la cursa, es considerarà la classificació com oficial."

Per tant si hi ha alguna reclamacio envieu correu a lligacastellonord@gmail.com on seran estudiades.

La lliga té una nova cita a Vall d’Alba, el proper dia 30 de maig, on es disputarà la V Volta de Muntanya de Vall d’Alba, amb un recorregut de 12 km i un desnivell aproximat de 370 m.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada