Pàgines

dilluns, 25 de maig del 2009

VALL D'ALBA NOVA CITA DE LA LLIGA

La Lliga de Curses de Muntanya Castelló Nord te una nova cita dissabte 30 de Maig a la població de Vall d'Alba. Serà aquesta cursa, que enguany complix la cinquena edició, la segona prova puntuable per a la Lliga després del parèntesi de quasi dos mesos des de la celebració de la Pujada a la Nevera d'Atzeneta, que corona els primers líders de la competició.

La Volta Popular de Muntanya de Vall d'Alba-Gran Premi Evasión Running, es una prova organitzada pel Grup Senderista l'Albea i l'Ajuntament de Vall d'Alba.Consta d'un recorregut aproximat de 12 km i un desnivell positiu de 370 m.Donat la distancia es tracta d'una cursa ideal per a iniciar-se en el mon de les curses de muntanya. Aquesta circumstancia juntament amb el treball desenvolupat per l'organització la fam la mes multitudinària de totes les curses que formen la Lliga.

A part de la participació dels corredors habituals en aquesta disciplina, també son molta gent que fa habitualment carreres d'asfalt la que es desplaça a aquesta població de la Plana Alta fent que siga una cursa molt rapida on el primers completen el recorregut en uns 40 minuts. Són al voltant de mil els corredors inscrits, record absolut de participació en la prova, entre els que es troben les principals atletes provincials tant en categoria masculina com femenina.
Una vegada acabada la cursa, s'actualitzaran les classificacions i s'imposara el jersei de lider en cadascuna de les categories recollides en el reglament de la Lliga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada