dissabte, 1 d’agost de 2009

Queral i Escuriola arriben liders a Vistabella.

Els atletes provincials Remigio Queral i Sonia Escuriola arriben liders de la Lliga Castelló Nord a la III Cursa de Muntanya de Vistabella, quarta prova puntuable de la competició que es disputara diumenge que ve.

El de Benlloc haurà de lluitar fins al final amb un dur contrincant com Juan Navarro (Running Team), vencedor de l’ultima cursa a Benassal, ja que la distància entre ambdós és escassa. Entre Vicent Peris, Miguel Ángel Duplas, Ezequiel Costa i José Pascual Menero es completara el podi en aquesta categoria.

Per la seva banda l'atleta del Running Cabanes, no ho tindrà fàcil amb les seves perseguidores, tant per part per les dues L ( Laia Cañes i Laura Garcia), com les corredores del At-zenet Belen Agut i Sonia Domingo.

En categoria de veterans A, la classificació final de les dones es preveu un mà a mà entre Paqui Saura i Josefina Albert, ja que les dues han estat primera i segona en totes les carreres disputades fins a la data.

Esteban Tena, en categoria veterans A, té un cert avantatge sobre els seus perseguidores. Juan Antonio Cervera i Roberto Prades haurien de consolidar els seus llocs per a no vores superats en la classificació final a Vilafranca.

Còmoda es pot considerar l'avantatge de Ramón Esteve en la categoria de veterans B. L’ondenc ha vençut en totes les proves disputades, distanciant-se de Juan M. Pérez i del vilafranqui Jaime Prades.

La participació final en les dones més veteranes s'ha reduït a tres participants, Felicitat Escudero, Suni Muñoz i Carmen Madueño. Segons el reglament que regeix la competició és necessari participar en 5 de les 6 proves, i la resta de les corredores ja no compleixen aquest requisit.

En l'apartat de Classificacions ja estan disponibles els resultats després de tres proves disputades, apareixent solament aquells atletes que han finalitzat almenys dos de les tres carreres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada