Pàgines

dimarts, 8 de setembre del 2009

5ena Cursa de la Lliga.12 setembre. Catí

Penúltima prova d’aquesta primera edició de la Lliga de Curses de Muntanya Castelló-Nord. Cada cop queda menys per als valents que continuen completant tot el circuit i la nova cita serà a Catí, on els organitzadors ens han preparat una prova de les considerades clàsiques: sortida des del poble (660m), ascensió fins al punt més alt de la zona (Tossal de La Nevera de Catí,1286m), baixada lloma avall i per una sèrie de senderes precioses i zones de barranc arrivarem fins al Balneari de L’Avellà, on encara ens quedarà una última pujada i baixada directa fins al poble.

El recorregut 2009 conta amb 100 metres més de desnivell positiu (950 metres) que, per a un kilometratge de 23km, li otorguen un coeficient de 22 punts, sent el segon més alt de la lliga, després d’Atzeneta. Els primers classificats, sabedors de la importància d’un bon resultat a Catí, estaran a l’eixida, juntament amb un bon grapat dels millors corredors provincials i alguns de nivell nacional.

Esperem que en esta 2ª edició la prova es consolidi com un referent de les proves de muntanya de la província i animar-vos a tots a que completeu el circuit a Vilafranca, ja que les dos proves que queden (Catí i Vilafranca) són realment espectaculars!

Ja ho sabeu: 12 de Setembre a Catí i 27 de Setembre a Vilafranca, on tancarem la lliga amb una gran festa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada