Pàgines

dijous, 22 de març del 2012

IV LLIGA DE CURSES DE MUNTANYA CASTELLÓ NORD


Torna la lliga Castelló-Nord. I torna amb força.
La Lliga de Curses per muntanya Castelló-Nord es fica en marxa el 31 de Març amb la XI Pujada a la Nevera d'Atzeneta i ens tornarà a dur per la serra de Vall d'Alba, els voltants del Montcàtil i del Rivet a Benassal, el massís de Penyagolosa i Sant Joan, els senders i el barranc de la Roca Roja de la Serra Engarceran, el Tossal de la Nevera de Catí o els magnífics pinars de Vilafranca.
Continuem amb el suport de la Diputació de Castelló, com a II COPA DIPUTACIÓ DE CURSES PER MUNTANYA, amés de que els participants formaran part de la I CHALLENGE DE CURSES DE MUNTANYA DIPUTACIÓ DE CASTELLÓ. Així com seguim amb el recolzament de Ruralcaixa com a PREMI GRUP CRM.
Aquest any, la lliga se redueix a 7 proves i per a ser finisher s'hauran de completar 5 proves, amb això, el calendari quedarà així:
31MAR Pujada a la Nevera d'Atzeneta
02JUN Volta de muntanya de Vall d'Alba
30JUN Cursa de Muntanya de Benassal
21JUL Cursa de Muntanya de Serra Engarceran
05AGO Cursa "A un pas del Cel" de Vistabella
02SEP Volta de Muntanya de Catí
29SEP Cursa "Entreparets" de Vilafranca
Des de sempre hem volgut montar un circuit de proves realment boniques, de bons recorreguts i en el que es tinga en conte a tots els corredors, a la seva constància, independentment dels seus resultats. Per això, a pesar del moment en que estem, anem a intentar que el REGAL ESPECIAL AL FINISHER siga el millor possible, i continuem treballant dur pel corredor popular, que és el que fa gran aquest esport.
Així que ja sabeu, la setmana vinent s’enceta la IV Lliga CS-Nord la primera de la lliga, la decana i clàssica Pujada a la Nevera d'Atzeneta, 26km de pura muntanya per a gaudir i exprimir-se a parts iguals.
No t'ho pots perdre!!

2 comentaris:

  1. Respostes
    1. Morella ja no forma part de la Lliga de curses de muntanya de Castelló Nord, i desconeixem si faran la cursa igualment.

      Elimina