Pàgines

dimarts, 3 de juliol del 2012



Després de ja cinc edicions on hem anat superant any rere any el nombre d’inscrits enguany ha sigut molt l’esforç per tal de poder seguir millorant i donant-li al corredor el millor tracte i cuidar al màxim els detalls. Mantenim el preu de les últimes edicions amb 10 euros per als federats i socis del Club de Muntanya Vistabella i 12 per a la resta. Com sempre mantenint tots els serveis, piscina, massatges, super bocata a la brasa, cervesa, aquarius… i ames enguay tots el finishers tindran a mes de la samarreta tècnica commemorativa una motxilla, una braga i un detall autòcton del poble!!
Com a novetat tenim la Mini-Cursa per a tots els xiquets i una categoria especial per als que superen el 100 kilos!!!
Es tracte d’una cursa especial per molts motius l’alçada, la data, l’entorn… la fan única.
Des del poble de Vistabella i des del Club de Muntanya Vistabella vos a convidem a gaudir d’un dia especial de muntanya!!
El Penyagolosa ens facilita un entorn màgic per a córrer. Son 26 kilòmetres de cursa i 960 metres de desnivell amb unes vistes increïbles. A estones correrem a 1600 metres d’altitud i amb fresqueta!!! (esperem) No oblideu que Vistabella es un dels pobles de més alçada de la província on a l’estiu tenim la sort de dormir amb manteta!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada